Fostul senator PSD dr. serban Bradisteanu, cercetat de procurorii anticoruptie pentru o presupusa mita de patru milioane de euro, se muta din spital in spital dupa ce a fost supus unei interventii chirurgicale la inima. El s-a internat chiar la unitatea medicala pe care a reusit sa o puna pe butuci. Dupa ce a stat internat aproape doua luni de zile la Spitalul de Urgenta Floreasca, fostul senator a ajuns la Institutul Inimii "C.C. Iliescu", unde s-a internat pentru o "evaluare de rutina", dupa cum ne-a declarat prof. dr. Cezar Macarie, directorul unitatii medicale.

In timpul in care a fost director la institut, cadrele medicale l-au acuzat ca a distrus unitatea. Dr. Bradisteanu a suspendat activitatea de chirurgie cardiaca timp de noua luni, fara a anunta Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, se arata intr-un protest semnat de 30 de medici.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.