Ghinion. Furat in urma cu aproximativ jumatate de an, un sucevean a avut norocul sa-si recupereze banii. El a fost insa din nou pradat de aceiasi bani, pe care ii ascunsese acasa, intr-un congelator!

Suma de aproape doua miliarde furata in urma cu jumatate de an, de doua pustoaice, ambele in varsta de 17 ani, a fost recuperata aproape in totalitate. Desi politistii l-au sfatuit pe pagubit sa-si depuna banii intr-o banca, acesta a ignorat sfaturile. Omul si-a cumparat o usa metalica si apoi, ca metoda de precautie, s-a gandit sa ascunda banii intr-un congelator pe care nu-l mai folosea. Acum cateva zile, casa barbatului, care se ocupa cu afaceri in bazarul din Suceava, a fost sparta din nou.

Hotii au cautat si in frigider, si in congelator. Spre surpriza lor, in loc de salam si zacusca au gasit teancul cu doua miliarde de lei. Ghinionistul a depus din nou plangere la Politie, iar oamenii legii incearca acum sa dea de urma hotilor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.