Infrastructura rutiera a Capitalei nu reuseste sa tina pasul cu dezvoltarea imobiliara

Daca procesul de dezvoltare imobiliara a Bucurestiului va continua in ritmul actual, in 2010 Bucurestiul va fi un oras modern, din punctul de vedere al arhitecturii, dar mort din punctul de vedere al traficului, estimeaza reprezentantii mediului de afaceri.

"Exista foarte multe proiecte de business si de locuinte, care vor fi construite in urmatorii ani. Municipalitatea nu tine pasul cu noi, adica sa aiba in derulare programe de dezvoltare a infrastructurii. Astfel ca Bucurestiul va fi un oras blocat in 2010, din punctul de vedere al traficului", a declarat Radu Georgescu, presedintele firmei Gecad, in cadrul dezbaterii organizate de Money Channel, cu tema "Cum va arata Bucurestiul in 2010". Omul care si-a vindut programul antivirus lui Bill Gates spune ca afacerea sa este in prezent incurcata de faptul ca numai accesul la birouri dureaza doua ore.

Potrivit lui Georgescu, Capitala ar trebui sa aiba zone bine delimitate de business si zone bine delimitate de locuinte, iar autoritatile ar trebui sa tina cont de aceste criterii cind pun in aplicare un proiect de dezvoltare a infrastructurii.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.