Rabdare. Seful statului a aflat pe propria piele ce inseamna circulatia in Capitala. Recent, a ramas blocat mai bine de doua ore intre Otopeni si Baneasa. Pentru a alunga plictiseala si stresul, Traian Basescu a fumat aproape un pachet de tigari, a ascultat ABBA si a vorbit la telefon

Traficul bara la bara i-a imbolnavit de nervi pe bucuresteni. Omul de rand se suie la volan cu sentimentul ca se duce la dentist, stiind ce-l asteapta pe traseu: intersectii blocate, semafoare defecte, lucrari ale primariei incepute in ceasul al 12-lea etc. "Sa vina si ei, guvernantii, sa vada cum se circula", spun soferii.

Cum in centrul Capitalei autopicioarele sunt mai eficiente decat autoturismul, mai- marii statului, inclusiv seful statului, injura si ei la unison cu toata lumea. Surse din anturajul lui Traian Basescu spun ca, exasperat, acesta l-a sunat pe edilul Adriean Videanu si l-a avertizat ca ar fi bine sa faca in asa fel incat sa termine mai repede lucrarile din Capitala. Pentru ca, sofer pasionat, seful statului s-a saturat ca in ultima vreme sa circule doar cu masina oficiala, cu tot cu antemergatori si girofar. Aceleasi surse ne-au precizat ca, recent, Traian Basescu s-a hazardat sa conduca propria masina, dar, ghinion: a ramas blocat in trafic, intre Otopeni si Baneasa, mai bine de doua ore.

Disciplinat, presedintele a stat linistit in rand. Ca sa alunge plictiseala si stresul, spun sursele mentionate, Traian Basescu a fumat aproape un pachet de tigari, a ascultat muzica, mai precis formatia ABBA, si a vorbit la telefon. Pe de alta parte, si starea drumurilor din Bucuresti il afecteaza pe seful statului mai tare decat ar banui cineva. Presedintele a cerut ca in deplasarile zilnice sa fie evitate traseele cu piatra cubica pentru ca zdruncinaturile, chiar filtrate de suspensiile limuzinei, ii fac rau la coloana.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.