Doua ar fi ipotezele cu privire la fortele oculte care l-au doborat in lupta nedreapta pe Varujan Vosganian:

a) Basescu plus SIE;

b) cineva care a lucrat in SIE, il cunoaste bine pe ex-securistul Liviu Turcu si este slugoiul domestic al lui Dan Voiculescu.

Desfasurator:

a) cand este vorba sa loveasca in liberali, pe presedintele tuturor romanilor il doare in tohas de Romania. Operatiunea de compromitere a lui Varujan Vosganian, scos din cursa pentru ocuparea postului de comisar european, pare a purta duhoarea inconfundabila a stilului lui Basescu si parfumul de sconcs al serviciilor de informatii. In 2000, Basescu l-a acuzat pe Vosganian ca a fost finantat personal de SOV. Dat in judecata de armean, marinarul pierde procesul si ii cere scuze public lui Vosganian. Om care nu uita si iarta, fara mama si tata, cu mama pensionara din Constanta, presedintele i-o trage acum liberalului, dand senzatia ca l-ar apara. Altcumva spus, Basescu are de-a face cu interesul national cam cat are de-a face vaca cu chilotii. In aceasta cursa murdara a fost antrenat SIE, care in prima faza nu a comentat cand Vosganian a fost acuzat de legaturi cu fosta DIE, ca mai apoi sa se jure ca nu detine nici o dovada cu privire la trecutul candidatului;

b) Liviu Turcu pare sa fi primit din tara informatia ca Vosganian a fost racolat in 1980 de DIE. Iar sursa lui nu putea fi decat cineva care a lucrat in SIE, mostenitoarea DIE, bunaoara generalul Rotaru, fost director adjunct, slugoiul de casa al lui Dan Voiculescu, angajat ca director la societatea Borsec. Turcu lucreaza pe branci pentru Voiculescu, ca dovada ca, incepand de luni, 30 octombrie, publica un serial in Adevarul, si nu in Jurnalul national, despre "Averea diavolului". Menirea serialului este de a spala imaginea liderului PC, Dan Voiculescu, alias Felix, acuzat in repetate randuri ca a furat banii lui Ceausescu. In alta ordine de idei, prin compromiterea lui Vosganian, Voiculescu loveste naprasnic in liberalii care au sprijinit candidatura acestuia, parte din ei cunoscuti oameni de afaceri, care s-au calcat nu o data pe bataturi cu ghertoiul care patroneaza Antena si Jurnalul national.


Despre autor:

Academia Catavencu

Sursa: Academia Catavencu


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.