Sechestrata. Dupa ce in urma cu cateva luni mezina celei mai cunoscute vrajitoare din Craiova a fost furata din fata casei, duminica seara povestea s-a repetat

Cel care a luat-o pe Stralucirea lui Medalion si a Mercedesei este Xenofon Stevens. Rapitorii nu s-au multumit doar cu Stralucirea, ci au furat-o si pe vrajitoarea Mercedesa, mama fetei. Dupa cativa kilometri insa, la semafoarele de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova, au aruncat-o pe femeie din masina.

Ultimele cuvinte

Medalion, tatal Stralucirii a fost aseara la Xenofon, tatal lui Stevens si l-a rugat sa-i aduca fata acasa cat mai repede. "Eu i-am spus lui Xenofon ultimele cuvinte: Sa-mi aduca fata acasa. Daca o aduce fata mare, atunci le-o dau. Data trecuta mi-au cerut 200.000 de euro", a precizat Medalion.

Vrajitoarea cu certificat medico-legal

Vrajitoarea Mercedesa s-a prezentat, ieri, la Serviciul de Medicina Legala Craiova pentru a-si lua un certificat medico-legal. S-a constatat ca aceasta avea "leziuni care s-au putut produce in ziua de 22.10.2006 prin lovire cu si de un corp dur". Prima rapire a Stralucirii s-a produs in luna martie a acestui an. Autor: acelasi Stevens. Medalion si Mercedesa nu s-au razbunat pentru ca fata le-a fost adusa inapoi fecioara. Imediat dupa ce a ajuns acasa, rudele au anuntat ca Stralucirea a capatat puteri vrajitoresti.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.