Despartire. Rude apropiate, putini colegi si o multime de admiratori l-au condus, sambata, pe ultimul drum, pe Ernest Maftei. Marele actor a fost inmormantat la Cimitirul Bellu, pe Aleea Actorilor
Iurie Darie, Anca Pandrea, Tora Vasilescu si regizorul Sergiu Nicolaescu au fost printre multimea de oameni care l-a condus pe Ernest Maftei pe drumul cel din urma. Dupa ce a pastrat un moment de reculegere la capataiul "badiei", Iurie Darie l-a sarutat pe frunte, apoi s-a retras intr-un colt. La sfarsitul slujbei, cortegiul funebru a pornit spre Cimitirul Bellu. Aleea Actorilor s-a umplut in cateva clipe, iar aplauzele au insotit sicriul pana in dreptul gropii. Din cand in cand, vocea sacadata a preotului era intrerupta de cate-un "Dumnezeu sa-L ierte, ca a fost un om bun!", rostit destul de tare de o femeie din multime. La final, in ropot de aplauze, trupul "badiei" a fost coborat in mormant.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.