Cei aproape 14.000 de investitori de la "Dracula Park" nu isi vor vedea prea curand banii investiti in unul dintre cele mai mari esecuri ale PSD, initiate de ministrul turismului din acea vreme, Dan Matei Agathon. Sloganul "Sa-l punem pe vampir sa munceasca" a avut priza la romani. Acestia au crezut intr-un castig sigur si au investit 3 milioane de dolari in actiuni. Bani pe care s-ar putea sa nu-i mai vada, avand in vedere situatia incerta in care se afla proiectul. Nici directorul general al SC Dracula Park, Sorin Marica, nu stie exact ce se va intampla cu banii investitorilor, daca acestia vor fi sau nu despagubiti. In schimb, Marica spune ca inca mai crede in realizarea proiectului.

Cei aproape 14.000 de investitori in proiectul Dracula Park nu isi vor vedea prea curand banii bagati in unul dintre cele mai mari esecuri ale PSD, si in special al ministrului de turism din acea vreme, Dan Matei Agathon. Proiectul, compromis de mai multe grupuri de interese, majoritatea lor purtand marca social-democrata, a fost lansat in timpul mandatului lui Adrian Nastase, in noiembrie 2001, printre investitori si asociati aflandu-se si fostul premier, dar si fostul ministru Dan Matei Agathon. "Sa-l punem pe vampir sa munceasca" este sloganul lansat de Agathon pentru a entuziasma locuitorii Sighisoarei si pe viitori actionari ai proiectului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.