Marea bomba aruncata joi cu privire la intentia lui Hayssam de a o rapi pe mezina presedintelui Basescu se dovedeste a fi de fapt o pocnitoare. Martorul surpriza adus in instanta, Viorel Tudor, are 46 de ani si are de stat 8 ani pentru inselaciune, adica facea bani tot pe seama puscariei. El promitea familiilor detinutilor ca le elibereaza apropiatii, contra unor sume cuprinse intre 30 si 300 de milioane de lei vechi si cu asta din 2001. Ultima oara a fost prins in flagrant cu doua luni inainte sa devina coleg de celula cu Omar Hayssam.

Potrivit avocatului lui Hayssam, Viorel Spanu, martorul nu a spus nimic nou ci a facut o sinteza a informatiilor de prin ziare, "legaturile lui Omar cu domnul Hrebenciuc sau Priboi". In privinta planului de a o rapi pe fiica presedintelui avocatul a declarat ca are dubii foarte mari. "Nu il cred in stare pe Omar sa faca un asemenea plan, si unde, intr-o celula de arest. Astept sa vad ce dovezi aduce, sunt foarte curios". "Martorul surpriza" va reveni in fata judecatorilor in 9 noiembrie, atunci cand, spune el, va duce si mesajele lui Omar in care sirianul cere familiei sa intervina pe langa oameni politici din PSD si procurori ai Parchetului General.

Si Monica Macovei declara ca respectiva afirmatia conform careia Omar Hayssam intentiona sa o rapeasca pe una dintre fiicele presedintelui Traian Basescu reprezinta o declaratie de martor pe care instanta o va aprecia cum va crede de cuviinta. Singurul care s-a abtinut de la declaratii a fost presedintele Basescu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.