Gama Logan va fi extinsa anul viitor cu varianta utilitara. Un nou model care se va incadra in clasa Crossover este asteptat intre 2007-2008, posibil cu tractiune integrala

In cadrul programului "Renault contra 2009", Logan va avea un cuvint greu de spus, prin totalul de sase modele care vor alcatui aceasta gama. Pina in prezent, constructorul francez a scos la rampa doua versiuni de caroserie - berlina si break-ul. De aici mai e doar un pas pina la realizarea unui Crossover.

"Pregatim o versiune Crossover pentru Logan, care va putea dispune de tractiune integrala. Noul model nu va avea insa nici o legatura cu Logan Steppe prezentat la Geneva, un concept care a stat la baza realizarii versiunii break, prezentata la Paris", a declarat Patrick Pelata, director general adjunct din cadrul diviziei de produse si programe a Renault, citat de "Le Figaro".

Aurelien Soubsol, ofiter de presa al Renault, a declarat ca inca nu se stie cum anume va arata noul model low-cost.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.