Mihaela Balanel, sora tanarului impuscat in urma cu un an in casa familiei Romanita si Adrian Iovan, a mai pierdut inca o batalie a razboiului cu familia creatoarei de moda. Magistratii Tribunalului Municipiului Bucuresti (TMB) au respins, ieri, contestatia formulata de Balanel impotriva solutiei de neincepere a urmaririi penale (NUP) data de procurori lui Adrian Iovan.

In fata instantei, avocata Mariana Stefan - aparatoarea Mihaelei Balanel - a invocat mai multe neconcordante intre declaratiile date in faza de urmarire penala de catre Adrian Iovan si a cerut ca dosarul sa fie retrimis la Parchetul General pentru a fi refacut. Imediat dupa ce a aflat ca cererea i-a fost respinsa, Mariana Stefan a declarat deja recurs impotriva deciziei judecatorilor TMB.

Ea sustine ca, in noaptea de 6 octombrie 2005, Bogdan Iancu nu ar fi intrat in casa creatoarei de moda Romanita Iovan sa fure un ceas si niste bijuterii si a aratat ca uciderea tanarului ar avea un alt substrat. Cu toate acestea, pana acum, nimeni nu a putut dovedi ca Bogdan Iancu ar fi intrat in casa familiei Iovan cu alta treaba, astfel ca Adrian Iovan a fost considerat nevinovat. De aceea, sora decedatului a fost nemultumita de hotararea anchetatorilor, fapt pentru care a contestat in instanta masura de neincepere a urmariii penale impotriva lui Iovan.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.