Ieri, cei 72 de demisionari din redactia "Libertatea" au avut primele runde de negocieri cu editorul ziarului, Ringier Romania, Thomas Landolt (foto), care a venit cu o contraoferta. Pana la inchiderea editiei, toti cei care au discutat cu reprezentantii Ringier au accepat salariile propuse, in unele cazuri mai mari decat oferta initiala. Redactorii care au renuntat la demisie nu numai ca au preferat sa nu schimbe un loc de munca, dar s-au ales si cu salarii mai mari la un brand din media romaneasca.

Pe de alta parte, omul de afaceri Dinu Patriciu va finaliza, astazi, negocierile pentru achizitionarea ultimelor 15% din actiunile ziarului "Averea", dupa ce ieri a semnat contractul pentru preluarea pachetului majoritar, respectiv 85% din actiuni. Potrivit contractului incheiat, Patriciu nu va putea sa ii concedieze pe cei din echipa ziarului, dar acestia sunt liberi sa plece daca vor dori.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.