O banda de romani care actiona intre Torino si Chiavari si care se ocupa cu reciclarea cuprului si a femeilor, trimitandu-le "la produs", a fost "decapitata" de carabinierii de la Comandamentul din Chiavasso.
Seful bandei, Ionel Surdu, zis Taliu - un roman aflat clandestin in Italia. 36 de ani si 120 de kilograme. Bine cunoscut in Romania, dupa ce a ucis un politist si a "incasat" zece ani de inchisoare. A plecat din Macin si a ajuns la Torino. Indeletnicirile si trecutul "greu" din Romania l-au impins si in Peninsula spre o viata plina de ilegalitati si neprevazut.

Neprevazuta a fost si retinerea sa, dupa ce la urechile politistilor a ajuns, prin intermediul unui telefon, un denunt facut de un "supus". Scos din minti de faptul ca patronul l-a batut si, in timp ce se afla in recuperare in spital, a abuzat de sotia sa, romanul a pus mana pe telefon si a sunat la carabinieri. El mai avea un of impotriva sefului, caruia ii platise o "amenda" de 1.000 de euro pentru ca se abatuse de la legea sa. Cand s-a ivit ocazia, s-a razbunat. A pus mana pe telefon si le-a povestit politistilor cum pot sa il gaseasca pe Taliu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.