Teodor Atanasiu ar fi trebuit ieri sa fie audiat la Parchetul General in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu de fostul Sef al Statului Major General al Armatei. Atanasiu a renuntat insa sa se prezinte la intalnirea cu procurorii, dupa ce a aflat ca avocatii sai sunt in greva si nu ii vor asigura asistenta juridica. Decanul baroului nu a intrat in niciunul dintre dosarele pe care le-a avut pe rol in acesta saptamana si nici nu a mers cu clientii sai la audierile de la Parchet in semn de protest fata de lipsa de reactie a autoritatilor in cazul barourilor paralele.

Un alt fost demnitar important nu a putut beneficia ieri de asistenta juridica iar judecatorii au amanat procesul pentru inceputul lunii viitoare. Este vorba despre Serban Mihailescu, fostul secretar general al Guvernului, care avea termen de judecata in aceasta dimineata la Inalta Curte de Casatie si Justitie. El este judecat pentru luare de mita in urma unui denunt al fostului consilier guvernamental Fanel Pavalache.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.