Primaria Capitalei va scoate bani frumosi din concesionarea licentelor de taximetrie in Bucuresti. Suma pe care taximetristii o vor plati pentru a obtine o asemenea licenta urmeaza sa fie stabilita de studiul pe care municipalitatea il are in lucru, insa surse din domeniu vehiculeaza valoarea minima de 10.000 de euro, contravaloarea unei licente concesionate.

In aceste conditii, dat fiind pretul destul de piperat si pe care multi taximetristi nu si-l vor putea permite, este de asteptat ca numarul masinilor care circula in regim de taxi sa se dimiueze cu cel putin 2.000, de la 9.500 cate sunt in prezent. Potrivit consilierului municipal stefan Pirpiliu, seful Comisiei de Transporturi din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti, in urma rezultatelor studiului se va stabili si daca este nevoie de mai putine licente de taximetrie, tinand cont, printre altele, si de conditiile de trafic si de circulatie, dar si de cerere.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.