Reprezentantii Uniunii Nationale a Barourilor din Romania s-au intalnit ieri cu procurorul general Laura Codruta Kovesi, in incercarea de a se gasi o cale pentru detensionarea protestului anuntat pentru saptamana viitoare.

Presedintele Baroului Bucuresti, Cristian Iordanescu, a confirmat ieri intalnirea cu Kovesi, intalnire la care a participat si ministrul justitiei, Monica Macovei, dar ne-a declarat ca nu renunta la greva. "Doamna procuror general a admis ca de trei ani nu s-a facut nimic cu plangerile noastre si a promis ca aceste cauze vor fi solutionate cu operativitate", a subliniat Iordanescu. Decizia avocatilor de a recurge la refuzul de a mai acorda asistenta juridica, pe tot parcursul saptamanii viitoare, vine ca urmare a nemultumirii legata de neaplicarea legii in ceea ce priveste tolerarea activitatii Baroului Constitutional.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.