Terorism. Presedintele Traian Basescu (foto) a declarat, ieri, ca Emil Neagu, cetateanul roman rapit in Nigeria, va fi "recuperat" in cel mai scurt timp
Seful statului a mai precizat ca ambasadorul Romaniei in Nigeria, Emil Rapcea, a primit ieri instructiuni de a ramane pe post pana la rezolvarea situatiei ostaticului roman, cu toate ca-i expirase mandatul diplomatic in aceasta tara. Sapte persoane au fost rapite in Delta Nigerului, marti, dupa ce o locatie a companiilor internationale specializate in service petrolier "Ocean Engineering" si "SPARROW", aflata in localitatea Eket, a fost atacata de un grup inarmat.

Emil Neacsu este angajat al firmei Petroconsult din Ploiesti, care desfasoara activitati in strainatate in petrol si gaze. Rapitorii au formulat deja cereri de rascumparare pentru cei sapte ostatici- patru britanici, un roman, un indonezian si un malaysian- care se afla in viata si sunt sanatosi.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.