Rapitorii bebelusului disparut saptamana trecuta din sectia de Maternitate a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Craiova au fost prinsi de politistii doljeni. Laura Iulia Sandu si Radu Dorel sunt doi tineri casatoriti si au fost identificati de catre oamenii legii dupa ce s-au afisat in diferite locuri cu copilul. Bebelusul a fost furat de catre Laura Iulia Sandu care, pentru a-si consolida casnicia, si-a mintit sotul ca vor avea un copil. Dupa arestarea rapitorilor, directorul spitalului pune la zid politia si presa si nicidecum cadrele medicale care in loc sa sesizeze disparitia bebelusului, scriau pe foaia medicala ca este hranit si i se acorda ingrijiri medicale.

Cazul demn de scenariu de telenovela a fost inchis ieri de catre politistii craioveni, care dupa numeroase cercetari i-au depistat pe rapitori. Laura Iulia Sandu, in varsta de 24 de ani, si Dorel Radu, 31 de ani, au fost depistati de catre anchetatori dupa ce au fost vazuti in diferite locuri cu micutul. Din ancheta politistilor craioveni reiese ca bebelusul a fost rapit de Laura Iulia Sandu, care timp de noua luni si-a mintit sotul, parintii si prietenii ca este insarcinata.

Pentru a dovedi cele spuse, tanara a mers la Sectia de Maternitate a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Craiova, de unde a luat bebelusul, mergand acasa si spunandu-i sotului ca a nascut. "Ea ne-a spus ca a incercat sa ramana insarcinata, dar nu a putut. Asa ca, in ziua de 27 septembrie a.c., a mers la un centru de plasament din Craiova si s-a interesat de cum ar putea sa adopte un copil. Insa, a plecat dezamagita de acolo, pentru ca, spune ea, nu i-a placut niciun copil. Asa ca a mers la Spitalul de Urgenta pentru ca aflase ca acolo sunt copii abandonati a ramas peste noapte in spital si, a doua zi de dimineata, in jurul orei 06,30, a intrat in sectia de nou-nascuti, a luat bebelusul si a fugit acasa", a declarat comisarul Georgel Enescu, seful Inspectoratului Judetean de Politie Dolj.

Viata bate filmul

La randul sau, Dorel Radu sustine ca in dimineata zilei de 28 septembrie, in jurul orei 07.00, a primit un telefon de la Laura care i-a spus sa nu plece la munca pentru ca are sa-i spuna ceva important. "Ea a venit acasa cu un copil in brate si mi-a zis ca a nascut. Sotia mi-a spus acum noua luni ca este insarcinata. Pe moment, eu nu am banuit nimic. Bineinteles ca am fost foarte fericit. I-am pus chiar si nume la copil, Radu!", a precizat barbatul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.