Miron Cozma a inaintat Tribunalului Bucuresti o cerere prin care solicita despagubiri de la statul roman in valoare de patru milioane de euro. Cozma sustine ca este detinut ilegal, dupa ce Ion Iliescu l-a gratiat, iar apoi a revocat decretul. In cererea sa, fostul lider al minerilor arata ca 178 de zile a stat ilegal in inchisoare.

In iunie anul acesta, Judecatoria sectorului 5 a decis ca fostul lider sindical din Valea Jiului sa ramana in inchisoare, el putand reveni cu o noua cerere de eliberare conditionata dupa sase luni, respectiv la 1 ianuarie 2007.

Fostul lider al minerilor Miron Cozma, condamnat la 18 ani de inchisoare, a inaintat Tribunalului Bucuresti o cerere prin care solicita despagubiri de la statul roman in valoare de patru milioane de euro. Cozma sustine ca este detinut ilegal, dupa ce fostul sef al statului Ion Iliescu l-a gratiat, iar apoi a revocat decretul. In cererea sa, fostul lider al minerilor arata ca 178 de zile a stat ilegal in inchisoare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.