La mai bine de 24 de ore de la disparitia unui bebelus din Maternitatea Spitalului de Urgenta Craiova, politia craioveana are doar o lista lunga de supecti.

Initial, s-a crezut ca hotul va fi repede descoperit, deoarece holurile spitalului sunt supravegheate video.

ABANDONAT IN SPITAL

Baietelul disparut avea doua luni. El provine dintr-o relatie de concubinaj a unor rromi saraci din comuna doljeana Motatei. Mama sa, Marinela Urata, de 32 de ani, l-a abandonat dupa nastere, invocand starea materiala precara si faptul ca tatal copilului, Ion Golaliu, este nevazator. De altfel, si copilul suferea de o tumoare maligna la ochiul stang, mostenita de la parinte. Personalul medical al unitatii sanitare sustine ca in perioada in care micutul a ramas in maternitate, el a tot fost vizitat periodic de o femeie.

Aceasta sustinea ca este o matusa a copilului, insa nimeni nu i-a cerut nici un act care sa ateste aceasta calitate. Angajatii maternitatii au constatat disparitia copilului joi, in jurul orei 17:30. Nimeni nu vazuse ceva suspect in aglomeratia de pe holurile spitalului aflat in timpul orelor de vizita. Paza spitalului este asigurata de SC CIVITAS, cea mai mare firma de profil din Dolj. Copilul a fost cautat vreme de o ora, dupa care a fost chemata politia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.