Fostul premier Adrian Nastase a declarat, ieri, la iesirea de la DNA, ca dosarul Zambaccian in care este cercetat de procurorii anticoruptie sub acuzatia de luare de mita va fi trimis pe masa judecatorilor la sfarsitul saptamanii viitoare. Informatia a fost facuta de Nastase imediat dupa ce a iesit de la DNA, institutie pe care a vizitat-o pentru a cincea oara in ultima saptamana, fiind obligat sa lectureze ultimele volume cu documentele administrate de procurorii anticoruptie impotriva sa.

La iesirea din sediul DNA, fostul prim-ministru a declarat ca "ancheta este gata si va fi trimisa in instanta". "Atunci voi avea posibilitatea sa vad probele cu adevarat", a sustinut Adrian Nastase, vizibil nemultumit de faptul ca procurorii anticoruptie i-au refuzat cererea de a fi consiliat de un expert contabil pe parcursul prezentarii materialului de urmarire penala.

"Sunt multe informatii contabile in dosar pe care eu nu le inteleg, asa ca nu am cum sa ma apar", a mentionat Nastase. in acest context, fostul premier a anuntat ca este hotarat sa isi angajeze un expert contabil pentru a studia si intelege intreg dosarul Zambaccian.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.