Gheorghe Grosu - barbatul care a sustinut ca ar fi fost batut de Adrian Mutu intr-un hotel din Mamaia, imediat dupa dupa meciul sustinut de nationala de fotbal a Romaniei, pe 29 august a.c., cu Bulgaria - a depus, ieri, plangere penala impotriva internationalului roman. Acesta si-a motivat gestul prin faptul ca Mutu i-ar fi amenintat familia cu moartea. Dupa ce initial a refuzat sa faca plangere impotriva atacantului nationalei, presupusa victima a lui Mutu va fi examinata in cursul zilei de azi, la laboratorul de Medicina Legala.

De subliniat e faptul ca acesta i-a cerut lui Mutu 500.000 euro pentru a-si retrage plangerea. Mai mult, potrivit unor surse, Gheorghe Grosu ar fi amenintat ca-i va actiona in instanta si pe antrenorul nationalei, Victor Piturca, si pe Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. Reamintim ca altercatia intre Adrian Mutu si chelnerul Gheorghe Grosu a izbucnit dupa ce acesta din urma a fotografiat, pe o terasa, jucatorii echipei nationale de fotbal, fapt ce l-ar fi iritat la culme pe Mutu. Ulterior incidentului, chelnerul a sustinut ca ar fi mers in camera de hotel unde era cazat starul nationalei, pentru a se impaca, insa acesta l-ar fi luat la bataie cu o ranga de fier.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.