Adrian Nastase a dat, si ieri, un nou recital la Directia Nationala Anticoruptie, fiind la a patra audiere din aceasta saptamana. "Toata aceasta poveste in care se incearca, inainte de Raportul de tara, sa se finalizeze acest dosar si sa se arate in cadrul 'Festivalului national DNA pentru raportul de tara>> ca oamenii acestia si-au facut datoria, ma descurajeaza profund", a declarat Nastase.

Fostul premier le-a cerut procurorilor anticoruptie sa-i permita sa aduca un expert, consilier pe probleme de contabilitate, insa cererea i-a fost respinsa. El considera ca, in aceste conditii, prezenta sa si rasfoirea dosarelor devine oarecum inutila si, daca aceasta cerere nu-i va fi acceptata, probabil nu va putea sa-si dea seama cu adevarat despre probele din cauza decat in momentul in care ele vor ajunge in instanta si va putea cu adevarat sa le consulte in prezenta unui expert.

Nastase mai spune ca are o foarte mare problema in momentul de fata pentru ca marea majoritate a probelor sunt din zona contabila. De altfel, procurorii au ridicat de la firmele Vertcon si Conimplus peste 1.000 de volume de contabilitate, probabil intreaga lor contabilitate.

In mod evident, a continuat Nastase, contractele au fost incheiate la nivelul partidului, si nu de catre el. Mai mult, afisele, pixurile au fost comandate la nivelul partidului, si nu de catre el.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.