Adrian Iovan, sotul creatoarei de moda Romanita Iovan, s-a prezentat, ieri, la procesul intentat de sora lui Bogdan Iancu, Mihaela Balanel.

Increzator, sigur pe sine si chiar destul de relaxat, Iovan a iesit in lume, tinind sa vina in fata judecatorilor. Instanta a acordat un alt termen de judecata in acest proces, dar asistanta a fost mai mult interesata de ultimul scandal in care este implicata familia Iovan, respectiv publicarea unor fotografii in care Romanita apare sarutindu-se cu jurnalistul Radu Popa.

Adrian Iovan nu a dorit sa comenteze prea mult despre ce s-a intimplat. "Am venit aici pentru procesul meu. Astept din februarie sa se finalizeze acest proces. Nu stiu ce a dezvaluit presa. Eu am venit la proces", a declarat pilotul. Intrebat cum decurge relatia cu Romanita in urma publicarii fotografiilor, Iovan a tinut sa precizeze ca totul merge bine, punctind faptul ca nu comenteaza ce vorbeste presa.

"Daca vreti, ne intilnim la piata si mai vorbim. Daca vreti sa ma mai intrebati de viata mea personala va invit pe trotuarul din fata casei mele sau in alta parte", a conchis Adrian Iovan. Desi a incercat pe parcursul acestor zile sa afiseze stapinire de sine, aruncind in diverse publicatii declaratii de genul "ramin cu Romanita", "relatia noastra merge bine", "nu ma intereseaza fotografiile", unele afirmatii ale acestuia au fost contradictorii cu cele date de sotia lui. In timp ce Iovan sustine ca Romanita lucra la un proiect cu Radu Popa, cei doi intilnindu-se pentru a conveni sa renunte la carte, sotia lui si Popa dau ca sigura aparitia pe piata a proiectului care va fi, potrivit creatoarei de moda, "o mare surpriza".

Singura problema inainte de lansare, care va avea loc pe 10 octombrie, este numele cartii. Asa cum v-am mai informat, Romanita si Radu Popa nu s-au pus inca de acord. Primul vrea sa se numeasca "Interviu pentru eternitate", iar al doilea "Viata mea".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.