Robert Turcescu, Adela Surugiu, Ioan Vida, presedintele Curtii Constitutionale, si multi altii, functionari sau oameni de afaceri cu pile, se vor muta intr-un cartier construit pe bani publici in spatele Romexpo. Intreaga afacere acoperita de tacere, miroase de la o posta, pentru ca multi dintre beneficiarii investitiei ANL nu indeplinesc conditiile de eligibilitate la care sunt supusi muritorii de rand. Cea mai misterioasa investitie pe bani publici este facuta de ANL in spatele complexului expozitional Romexpo. Beneficiarii proiectului nu sunt deloc insa niste necunoscuti. Interesant este ca, din punct de vedere al criteriilor ANL, multi dintre ei nu ar fi putut beneficia de o locuinta facuta cu sprijinul statului.

Un cartier de 124 de vile a fost ridicat de Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) in spatele complexului expozitional Romexpo in cel mai mare secret. Datele cu privire la acest proiect nu au fost facute publice de ANL, iar copacii de pe marginea drumului care fereau de ochii curiosilor santierul au fost taiati abia in iulie anul acesta. Adica la doi ani de la inceperea constructiei "Ansamblului Parcului".

INCREDINTATI

Aliniate regulamentar si aflate in faza de finisaje, vilele au luat ochii trecatorilor, dar pe putini i-au putut edifica datele de identificare ale proiectului, greu de descifrat de pe o placa de tabla ruginita aruncata de muncitori dintr-o parte in alta.

In mod ciudat, beneficiarul nu informeaza nicaieri despre investitia dintr-o zona cumpa a Bucurestiului, pe site-ul ANL gasindu-se, in schimb, informatii despre toate celelalte imobile, mai mici sau mai mari, pe care le ridica in toata tara. Ansamblul Parcului nu se regaseste nici macar in tabelul lucrarilor care ar fi trebuit receptionate. Cei trei antreprenori generali ai ansamblului Parcului sunt SC Contranscom Benta SA, SC Impera Comprest SRL, SC Art Constructii 92 - Valahorum SA.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.