Britanicul Ali Imran - autorul accidentului de la podul Eroilor, soldat cu moartea a trei persoane, printre care si regizorul Cristian Nemescu - va mai sta cel putin inca 30 de zile la racoare, dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti au respins ca nefondat recursul inaintat de Imran impotriva deciziei prin care Judecatoria Sectorului 5 a hotarat prelungirea mandatului emis pe numele sau. Avocatii ucigasului regizorului Nemescu au cerut magistratilor cercetarea in stare de libertate a clientului lor, in acord cu hotararile Curtii Europene a Drepturilor Omului.

Reamintim ca intr-un tragic accident petrecut in noaptea de 25 spre 26 august a.c., regizorul Cristian Nemescu, de 27 de ani, inginerul de sunet Andrei Toncu, 28 de ani, si taximetristul Dumitru Arustei de 24 de ani si-au pierdut viata. Atunci, taximetrul in care se aflau cei trei a fost lovit in plin de un autoturismul Porsche Cayenne, condus de Imran. Britanicul e cercetat pentru ucidere din culpa, infractiune pedepsita cu inchisoare de la doi la sapte ani, iar dat fiind faptul ca Imran a cauzat moartea a mai multor persoane, la maximul pedepselor se poate adauga un spor de pana la trei ani.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.