Colegele de la Institutul de Cercetari Juridice si o stranepoata a lui Eminescu, victimele fostului ministru al justitiei

CNSAS a reusit sa gaseasca o parte din filele disparute din dosarul Rodicai Stanoiu care dovedesc ca fostul ministru al justitiei a facut "turnatorii ordinare". Conform unor informatii obtinute in exclusivitate de Adevarul, in cel putin alte cinci dosare ar fi fost gasite circa 30 de note informative semnate cu doua nume conspirative de catre Rodica Stanoiu. Unul dintre numele conspirative a fost Paula, dar majoritatea notelor informative au fost semnate cu un alt nume, Sanda.

Dosarul, sustras?

Saptamana trecuta, cand a fost audiata prima data de CNSAS, Rodica Stanoiu l-a parafrazat pe presedintele Basescu, spunand ca nu are un dosar de Securitate si ca asteapta sa ii fie gasit, fapt care, iata, s-a intamplat. Conform unor surse din CNSAS, Stanoiu era sigura ca dosarul nu mai exista.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.