Radu Prisacaru, fost prefect de Iasi, a fost audiat, ieri, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, si astazi el este confruntat cu Dorin Forna, cel care l-a denuntat in dosarul afacerii terenurilor din zona Copou. In urma audierii de ieri, "s-ar putea sa asistam chiar la ultimele acte de urmarire", a declarat avocatul celui acuzat de luare de mita.

La inceputul acestei saptamani, procurorii Departamentului National Anticoruptie au anuntat ca vor sa incheie cat mai rapid dosarul in care prefectul Radu Prisacaru este acuzat de luare de mita si complicitate la luare de mita. Potrivit unor surse din anturajul anchetatorilor, in cursul acestei saptamani se vor incheia toate actele procedurale din acest dosar, urmand sa aiba loc ultimele confruntari intre cei implicati, Radu Prisacaru, omul de afaceri Cristian Maftei, seful ADS, Flavius Ionita, avocatul Toni Baltag si familia Norina si Dorin Forna.

Notarul, audiat

In cursul zilei de luni, a fost chemat la sediul DNA, in calitate de martor, notarul Ioana Beldeanu, care a parafat ante-contractul de vanzare-cumparare intre Cristian Maftei si Dorin Forna pentru cele 3 hectare de teren. Ioana Beldeanu, in acte, mai este inca sotia lui Cristian Maftei, neexistand o sentinta definitiva de divort. Astfel ca, asa cum prevede legea, sotul si rudele apropiate ale invinuitului nu sunt obligate sa depuna marturie. Procurorii urmeaza sa-i confrunte pe membrii familiei Forna cu inculpatii, precum si sa transcrie inregistrarile existente pe laptop-ul ridicat din biroul prefectului Radu Prisacaru. "S-a dispus o expertiza in cazul acestora, iar transcrierea lor urmeaza sa apara in dosar. Din probele existente pana acum, noi vom merge in continuare pe sustinerea ca fapta nu exista", declara Tudorel Toader, unul dintre avocatii prefectului Radu Prisacaru.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.