Premierul Calin Popescu Tariceanu a primit, ieri, neinceperea urmaririi penale in dosarul deschis in urma accidentului cu motocicleta petrecut in 25 iulie in comuna Corbeanca
Procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, se arata intr-un comunicat al acestei institutii, au dispus, la data de 12 septembrie 2006, prin rezolutie motivata, neinceperea urmaririi penale in cauza constituita ca urmare a evenimentului rutier in care a fost implicat, la data de 25 iulie 2006, premierul Popescu-Tariceanu Calin Anton.

In urma actelor premergatoare efectuate in cauza s-a stabilit faptul ca accidentul a fost produs ca urmare a deraparii motocicletei conduse de Popescu-Tariceanu, ce a intrat in coliziune cu autoturismul care era condus regulamentar. In timpul cercetarilor a fost efectuata o expertiza medico- legala ce a stabilit ca soferul autoturismului nu a suferit leziuni traumatice care sa necesite ingrijiri medicale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.