Biroul permanent al Camerei Deputatilor a aprobat o solicitare a Comisiei de administratie publica pentru efectuarea unei deplasari la Rosia Montana. Secretarul Camerei Deputatilor, Ioan Munteanu, a declarat ca deplasarea delegatiei Comisiei de administratie va avea loc in perioada 10-12 octombrie. "Va avea loc o deplasare la Rosia Montana, unde va fi efectuata o ancheta in urma sesizarilor venite la comisie in ultimele zile", a precizat Ioan Munteanu.

Potrivit solicitarii Comisiei de administratie, adresata Biroului permanent, deputatii au primit numeroase solicitari de prezentare a unei pozitii a comisiei, in contextul existentei a numeroase dezbateri contradictorii pe tema proiectului de la Rosia Montana. In consecinta, deputatii au decis implicarea intr-o actiune in zona, prin studierea tuturor aspectelor si prezentarea unui raport in fata plenului Camerei Deputatilor.

Calendarul de actiuni cuprinde, in afara de deplasarea la Rosia Montana, discutii cu autoritatile locale si cetatenii din zona. Ulterior, vor fi invitati la comisie toti factorii responsabili, urmand a fi intocmit un raport cu rezultatul discutiilor.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.