Guvernul a grabit ieri desfiintarea Cancelariei primului-ministru, dupa ce Aleodor Frincu, seful Cancelariei, a recunoscut ca a semnat un angajament cu Securitatea si doua note informative
Surse guvernamentale ne-au declarat ca premierul a decis ieri desfiintarea, peste o saptamina, a Cancelariei, pentru a-l scuti de la demitere pe seful Cancelariei, Aleodor Frincu, care a recunoscut colaborarea cu Securitatea.

Aleodor Frincu a avut primul contact cu ofiterii de Securitate in 1985, dupa cum sustine, dupa ce in 1983 terminase Facultatea de Energetica, iar un an mai tirziu a ajuns diriginte de santier la Mineciu, in Prahova, unde se lucra la amenajarea hidroenergetica a unui baraj. "Dupa ce au avut loc niste alunecari de teren, a venit un CI-ist (n.r. - ofiter de Contrainformatii) pentru a face o ancheta. Eu eram pe atunci un simplu inginer stagiar si nu stiam procedurile", spune Aleodor Frincu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.