Inscenare. Directorul de vanzari al "Mediapro" Chisinau, Ghenadie Braghis, a fost retinut, joi seara, Ministerul de Interne al Republicii Moldova acuzandu-l de luare de mita
Conducerea Pro TV Chisinau, post TV operat de Mediapro, a protestat insa fata de maniera in care Ministerul de Interne a fabricat acest caz, l-a incadrat pe Ghenadie Braghis la infractiunea de luare de mita si il cerceteaza acum abuziv. Potrivit Ministerului Afacerilor Interne de la Chisinau, Braghis ar fi primit 1.000 de dolari de la Mihai Balan, directorul firmei de transport "Miramond Trans", pentru a plasa publicitate la postul de televiziune.

Directorul de vanzari a fost retinut doar in baza plangerii lui Balan. Conducerea Pro TV Chisinau arata ca, de fapt, relatia dintre directorul de vanzari si denuntator este o relatie comerciala intermediata de o agentie de publicitate. Astfel, contractul de publicitate nu se derula direct intre "Miramond Trans" si "Mediapro". In plus, "retinerea sub acuzatia de luare de mita este absurda", a adaugat conducerea Pro TV Chisinau. Ghenadie Braghis se afla in prezent in Izolatorul Comisariatului General de Politie din Chisinau. Avocatului sau, Vladislav Rosca, nu i s-a permis accesul la client in vederea organizarii apararii nici vineri si nici sambata. Astfel, Pro TV Chisinau sustine ca va sesiza organismele internationale, cerand ca Braghis "sa fie eliberat imediat, neexistand nicio baza legala pentru retinerea lui".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.