Scandal monstru la prima reprezentativa! Adrian Mutu este suspectat ca a batut cu salbaticie un constantean, chiar in camera sa de la Hotelul Rex, unde a fost cazata nationala inaintea meciului cu Bulgaria din preliminarii

Mutu confirma ca a avut o altercatie (verbala), pe 29 august, cu un chelner angajat al localului "New Safari" din Constanta. Selectionerul Victor Piturca face o declaratie interesanta, povestind ca l-a vazut pe individ intrind in camera fotbalistului si ca Mutu a vorbit cu acesta. Antrenorul nu crede, insa, ca Mutu a recurs la violenta: "Cum sa-l bata? Ce, sintem in salbaticie? Mutu revine si spune ca tipul "era pe la hotel, i-am dat un tricou si asta a fost totul. N-a fost in camera la mine. Ca de obicei, se face din tintar armasar".

Adrian Mutu afirma ca respectivul chelner l-a deranjat la restaurant, insistind sa-l fotografieze. Fotbalistul i-a cerut sa plece, iar Grosu i-a raspuns. Rugat inca o data sa "degajeze" terenul, Grosu s-a conformat. Martori oculari afirma ca, in realitate, Mutu tocmai "pitise" sub masa o sticla cu vin, cerind inca una, moment imortalizat, involuntar, pe aparatul foto, de catre chelner. Sesizind asta, Mutu l-a injurat pe angajatul localului, iar acesta a raspuns tot cu injuraturi. Mutu spune ca Grosu a plecat si "asta a fost tot".

Totusi, martorii sustin ca, intre cei doi, era sa aiba loc o adevarata bataie. Mutu si Grosu au fost despartiti de catre ceilalti jucatori aflati la masa. Grosu l-ar fi injurat pe Mutu, facindu-l pe deasupra si "drogat". Mutu a replicat injurind si amenintind. Lupescu si Prodan erau de fata cind a avut loc incidentul de la "New Safari". Directorul FRF a declarat, ieri, ca a aflat de acest scandal citind presa. Fals! Stiau toti din preajma nationalei. "Gazeta sporturilor" scrie ca Piturca era chiar dispus sa renunte la a-l mai convoca pe Mutu pentru meciul de luna viitoare, contra nationalei Belarus.

Apoi, Lupescu si-a amintit ca stia de existenta "unui ospatar care a fost mai nerespectuos", dar ca n-a vazut incidentul pentru ca se afla "la o masa mai indepartata". Lupescu spune ca jucatorii "au baut o bere, pentru ca nu poti sa maninci peste fara...". Berea nu merge cu pestele, poate vinul! Plecarea tricolorilor de la "New Safari" s-a inregistrat in jurul orei 23.30.

La scurt timp dupa altercatia verbala de la restaurant, Grosu a fost "sfatuit" de niste interlopi din Constanta sa mearga in camera "Briliantului", pentru o incercare de detensionare a situatiei. Ulterior, Grosu sustine ca a fost batut crunt. Autosesizata in urma unui articol publicat de ziarul local "Replica", Politia din Constanta l-a chemat la audieri pe Gigi Grosu. Acesta a dat o declaratie prin care a afirmat ca marti noapte, in cantonamentul nationalei, a fost batut de Mutu cu o bara metalica infasurata intr-un prosop. Unii afirma ca Mutu si-a invelit pumnul intr-un prosop si l-ar fi lovit pe chelner.

Cel care a "condus" operatiunea de "razbunare" a lui Mutu ar fi un anume Balaban, personaj din lumea interlopa constanteana. Se spune ca, in disperare de cauza, victima a incercat sa se arunce de la etajul unde se afla camera lui Mutu, dar a fost impiedicat de batausi. Grosu nu vrea sa depuna plingere penala, spunind politistilor ca episodul "are un caracter personal". Cercetarile nu pot continua atit timp cit Grosu nu obtine un certificat medico-legal si nu sustine o plingere impotriva agresorului/agresorilor.

Purtatorul de cuvint al Politiei spune ca, in momentul sosirii la sectie, Grosu nu prezenta leziuni vizibile. In agresiune au fost folosite prosoape, semn ca autorii au fost precauti. Ionut Lupescu crede in inocenta lui Mutu si spune ca toata afacerea "este foarte suspecta". Politia Constanta confirma ca Gigi Grosu a fost adus la sectie, a dat o declaratie, dar ca nu vrea sa mearga mai departe. Lupescu declara ca Mutu l-a anuntat ca nu exista o astfel de fapta, ci din contra, fotbalistul i-a facut cadou lui Grosu un tricou al echipei nationale.

Mutu declara ca nu putea sa-l aduca pe Grosu in hotel, pentru ca "acolo este cantonamentul nationalei si n-are voie nimeni sa intre". In zilele premergatoare partidei cu Bulgaria, in hotelul unde era cazata nationala au fost vazute diverse femei de moravuri usoare, unele de ele insotite din prieteni ai lui Mutu. FRF nu intentioneaza sa faca niciun fel de investigatii suplimentare.

Sint informatii potrivit carora federalii stiau de existenta scandalului de la Constanta. Chestionat de TVSport asupra acestui incident, Dumitru Dragomir declara: "Cum sa-i spuna un chelner ca-i drogat? Daca i-a tras o bataie, bine i-a facut! Un om nu sare la bataie degeaba, vedeti-va de treaba. Daca se confirma, bine i-a facut! Ce cauta ala acolo? Ce cauta in camera la Mutu?"

Probabil ca Grosu venise la hotelul nationalei, domnule Dragomir, din acelasi motiv ca si al dumneavoastra: sa joace table 24 de ore din 24! Mitica este singurul care cere, totusi, o ancheta: "Dupa parerea mea, toti cei din miscarea fotbalistica trebuie sa facem o ancheta ca sa vedem ce s-a intimplat". Furtuna mediatica inceputa de ziarul "Replica", din Constanta conduce la ideea ca povestea nu este inventata. Din Contra!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.