Scandalul dintre Dumitru Dragomir si primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, se va termina in instanta. Marul discordiei a fost restaurantul de lux pe care deputatul PRM l-a construit ilegal pe malul Lacului Herastrau si care a fost ulterior demolat de Chiliman

Cine demoleaza, in ce fel si de ce? Intrebari care au starnit zilele acestea un conflict intre Dragomir si primarul Andrei Chiliman. Scandalul a inceput saptamana trecuta, cand inspectorii primariei au inceput sa demoleze restaurantul de lux al deputatului PRM, ridicat fara nici un fel de autorizatie pe malul Lacului Herastrau. Dupa ce a acuzat ca decizia primarului Chiliman a fost ilegala, Dragomir a fost lasat sa-si desfiinteze singur constructia pana duminica, 3 septembrie. Numai ca socoteala din targ nu s-a potrivit cu cea din Herastrau. Locatia de pe malul lacului a ramas intacta, motiv pentru care autoritatea locala a reluat ieri actiunea de demolare.

Si de data asta, interventia angajatilor de la Sectorul 1 n-a fost pe placul lui Dragomir care a venit la fata locului acuzandu-l din nou pe Chiliman ca i-a desfiintat restaurantul, culmea, abuziv.

DEBARCADERUL JIANU

In razboiul dintre cele doua parti a intervenit ieri, prin intermediul unui comunicat, si Primaria Capitalei. Aceasta a precizat ca Administratia Parcuri si Lacuri a incheiat din 2002 un contract de asociere in participatiune cu firma lui Dragomir, Number One SRL.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.