Judecatoria sectorului 1 Bucuresti a respins actiunea lui Andrei Iucinu in care se cerea stoparea procesului de vanzare a cotidianului "Adevarul" catre Dinu Patriciu. Iucinu - care este fiul fostului director al cotidianului "Adevarul", Dumitru Tinu - a fost obligat la plata unor cheltuieli judiciare de 5.900 RON, sentinta fiind atacabila cu recurs. Iucinu i-a dat in judecata pe fiica si sotia lui Dumitru Tinu, Anna Maria Tinu si Tamara Tinu si pe Dinu Patriciu si a precizat ca a cerut o ordonanta presedentiala pentru ca nici un bun lasat de Dumitru Tinu sa nu poata fi vandut pana la stabilirea definitiva a paternitatii.

"Ma asteptam ca solutia pronuntata in acest caz sa nu fie favorabila unui tanar de 21 ani, care isi cauta singur dreptatea. Este trist ca in momentul de fata concentrarile de influenta si bani, din jurul anumitor persoane, sunt mult mai importante decat adevarul. Nu ma simt deocamdata invins si voi merge mai departe in lupta pe care am pornit-o", a declarat Andrei Iucinu dupa aflarea sentintei.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.