Senatorul PSD Rodica Stanoiu a declarat, ieri, dupa aproximativ trei ore de audieri la CNSAS, ca fosta Securitate i-a intocmit dosar de urmarire informativa. La iesirea din institutie, fostul ministru al justitiei tinea in mana cateva foi despre care a spus ca reprezinta "viata sa". Stanoiu a lasat sa se inteleaga ca este vorba despre o copie a dosarului sau de urmarire si ca nu exista niciun dosar de retea pe numele sau.

"Plagiez presedintele: Dati-mi dosarul meu de retea, daca il gasiti!", s-a rezumat la a spune parlamentarul social-democrat, in pofida insistentelor presei. Rodica Stanoiu a fost ajutata de sofer sa-si faca loc printre fotoreporteri si cameramani, refuzand sa ofere amanunte despre eventualele nume conspirative sau note semnate de ea. Desi inca de la inceputul lunii august s-a vehiculat ca Stanoiu ar fi colaborat cu Securitatea, sub numele conspirativ "Paula", senatorul PSD nu a putut fi audiat decat la 5 septembrie, intrucat la 22 august, data la care a fost invitata de catre CNSAS, urma un tratament medical.

Gigi Becali, cu varul la CNSAS

Presedintele PNG, Gigi Becali, a depus, ieri, la CNSAS, o lista cu numele a 52 de lideri ai "Noii Generatii" spre a fi verificati, pe document figurand si numele varului sau, Virgil Becali. Totusi, patronul FC Steaua nu si-a trecut numele pe lista pe motiv ca stie ce a facut, adica nu a colaborat cu Securitatea. "Ce, am amnezie?!", le-a replicat Becali jurnalistilor, adaugand ca nu-l intereseaza nici macar daca a avut sau nu dosar de urmarire informativa.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.