Medicul serban Bradisteanu, anchetat penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) intr-un dosar privind modul in care sistemul penitenciar din Romania a fost dotat, in urma unei licitatii publice, cu echipamente medicale achizitionate din fonduri PHARE, a fost supus unei interventii chirurgicale pe cord. Potrivit unor surse din cadrul Spitalului de Urgenta Floreasca, operatia, care a durat aproximativ o ora, a fost realizata de o echipa de medici italieni si romani.

Lui Bradisteanu i-au fost efectuate patru by pass-uri, dupa ce o coronarografie efectuata saptamana trecuta arata ca acesta are patru zone ale coronarelor afectate. in urma interventiei, starea postoperatorie a lui Bradisteanu - autorul primului transplant de cord din Romania - este stabila, cu toate ca medicul sufera si din cauza unei operatiii nereusite de hernie de disc.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.