Seful Armatei, generalul Eugen Badalan, a ordonat ca ferestrele sediului Ministerului Apararii sa fie inlocuite cu geamuri termopane, iar cladirea sa fie impanzitacu noi aparate de aer conditionat. Afacerea de aproximativ doua milioane de euro, pe care a vrut-o seful Statului Major General, a fost stopata in ultimul moment.

Apetitul pentru afaceri al sefului Armatei, generalul Eugen Badalan, a atins cote de neimaginat. Intaiului strateg al tarii i-a venit ideea sa schimbe toate ferestrele cladirii sediului Ministerului Apararii cu geamuri termopane. De asemenea, generalul Eugen Badalan a mai cerut sa fie montate si aparate de aer conditionat. Bineinteles, anumite firme private ar fi fost desemnate sa puna in practica cerintele sefului Armatei.

Astfel, la sfarsitul lunii februarie anul acesta, cu mare zor, generalul Eugen Badalan isi prezenta doleantele ministrului Apararii Nationale, Teodor Atanasiu. Lasand deoparte dotarea militarilor din teatrele de operatii si nevoile lor reale, generalul a cerut detinatorului portofoliului Apararii "sa fiti de acord cu schimbarea tamplariei exterioare si dotarea cu aparate de climatizare a incaperilor din obiectivul M100".

In raportul sau de la 23 februarie 2006, Eugen Badalan fixa si locul de unde sa fie realizate lucrarile: "Lucrarile de inlocuire a tamplariei exterioare sa inceapa cu fatada corpului A central, orientat spre nord-est". Adica exact zona in care se gasesc birourile Statului Major General. In raportul sau, seful Armatei dadea si solutia, fiind sigur ca ceea ce vrea el se va executa: "Dimensiunile si arhitectura tamplariei de aluminiu (PVC) ce urmeaza sa fie montata trebuie sa fie conform celei initiale".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.