Restaurantul de lux amplasat ilegal pe malul Lacului Herastrau care apartine deputatului PRM Dumitru Dragomir a fost demolat ieri de inspectorii Primariei Sectorului 1. N-au lipsit replicile fierbinti dintre seful Ligii Profesioniste de Fotbal si primarul Chiliman

Dupa ce Jurnalul National a semnalat de nenumarate ori modul in care Dumitru Dragomir construieste ilegal un restaurant de fite pe malul Lacului Herastrau, ieri cladirea a fost demolata de inspectorii Primariei Sectorului 1.

Actiunea de desfiintare a constructiei, evaluata la 550.000 de euro, a inceput la primele ore ale diminetii. Primul care a venit la fata locului a fost unul dintre administratori. Dupa ce s-a luat cu mainile de cap, a urlat si a amenintat, a incercat sa ajunga in apropierea cladirii pentru a opri actiunea de demolare, fara succes insa, fiind oprit de fortele de ordine. Vazand ca n-are succes, s-a urcat repede la volanul unei masini de lux, iar dupa cateva minute a venit insotit de proprietarul constructiei, Mitica Dragomir.

Cu o tinuta sport si cu o infatisare nervoasa, el a trecut fara probleme de cordonul fortelor de ordine. "Cine imi darama mie, ma, restaurantul? Cine-i responsabil aici? Ma! Tu stii cat costa usa asta?!", se adreseaza Dragomir unui angajat al Administratiei Domeniului Public. Dupa ce se rafuieste cu el, incearca sa-l convinga pe seful Inspectiei Sector 1, ca actiunea de demolare pe care o coordoneaza este "ilegala".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.