Balul Palatului Culturii din Iasi, organizat sub patronajul Casei Regale, este pus sub semnul intrebarii. Numele lui Radu Duda apare pe o lista a persoanelor care sprijineau Securitatea si PCR. Autoritatile judetului Iasi au intrat in panica din cauza deconspirarii fostilor securisti. Teama sefilor din Iasi nu este cauzata de trecutul lor, ci al principelui Radu de Hohenzollern. In cateva saptamani ar urma sa fie organizat Balul Palatului Culturii, sub patronajul Casei Regale, dar sefii judetului sunt foarte speriati de prezenta numelui principelui Radu pe un caiet gasit la Revolutie in biroul fostului prim-secretar Maria Ghitulica. .

Pe de alta parte, disidentul anticomunist Liviu Antonesei, cunoscut scriitor, declara ca a rasfoit caietul cu pricina si a dat acolo peste numele lui Duda, actor la Teatrul National "Vasile Alecsandri" inainte de 1989.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.