Pedeapsa. Coriolan Pop-Bruchental, finul ministrului Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a fost dat in urmarire generala, ieri, de Politia judetului Bihor, deoarece nu s-a prezentat la penitenciar pentru a-si executa pedeapsa de patru ani si jumatate de inchisoare.

Bruchental a fost condamnat, in februarie, pentru contrabanda, evaziune fiscala si fals material in inscrisuri oficiale. La scurt timp, insa, el a disparut de la domiciliu. Potrivit procurorilor, timp de doi ani (n.red.- in perioada 1997-1998) Bruchental a introdus in tara, fara sa plateasca taxe vamale, zeci de transporturi de ulei alimentar in numele unor firme apartinand unor arabi plecati din Romania. La inceputul lunii martie, Coriolan si Ionela Pop-Bruchental, nepoata ministrului Vasile Blaga si deputat PD, au convenit sa divorteze, parlamentarul declarand la vremea respectiva ca "sufleteste" este alaturi de sotul ei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.