Parintele Iustin Marchis, parohul Bisericii Stavropoleos din Bucuresti, a fost ieri pentru a doua oara la CNSAS pentru niste copii din dosarul sau
Marti seara, in cadrul emisiunii "Oamenii Realitatii" de la Realitatea TV, preotul Iustin Marchis a recunoscut ca a semnat "trei-patru, poate cinci-sase" note informative despre oaspetii straini care vizitau Manastirea Cheia, printre acestia numarindu-se si ambasadorul SUA la Bucuresti din acea vreme. Marchis sustine insa ca nu a semnat nici un angajament cu fosta Securitate si ca nu a dat nici o nota informativa despre vreun cetatean roman. Parohul Bisericii Stavropoleos a afirmat ca "cei care s-au uitat la CNSAS in dosar si deja au dat informatii spre presa au luat nota pe care am scris-o si am semnat-o cu mina mea, ieromonah Iustin Marchis, din dosarul de urmarire de contraspionaj".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.