Generos. Aflat ieri la Suceava, unde a participat la sfintirea Bisericii Sf. Mina, George Becali a scos din buzunar un teanc de bani si a donat chiar in biserica 5.000 de euro pentru catapeteasma
Becali nu stia ca este ctitor al bisericii Sf. Mina, dar, dupa ce a primit in dar o icoana cu Sf. Gheorghe, a donat pe loc 5.000 de euro pentru catapeteasma. Finantatorul Stelei a mai promis un cec in alb pentru scoaterea scandurilor de pe jos si inlocuirea acestora cu marmura.

Becali a fost aplaudat de oamenii, care au stat ore in sir in ploaie, cand a anuntat ca va finanta integral construirea catedralei din Suceava. Drept rasplata, IPS Pimen, arhiepiscop al Sucevei si Radautilor, l-a numit "un om providential". De altfel, in momentul in care a George Becali a sosit la biserica, ploaia a contenit pentru cateva minute, fapt ce i-a determinat pe preoti si credinciosi deopotriva sa considere ca s-a intamplat o minune.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.