Plangere. Cetateanul Ali Imron, cel care este acuzat de ucidere din culpa si vatamare corporala grava, a facut recurs impotriva mandatului de arestare preventiva pentru 20 de zile

Imron spune ca o parte din vina ar avea-o si soferul roman de taxi, care ar fi intrat in intersectie pe culoarea galbena a semaforului. Astazi, trupurile regizorului Cristian Nemescu si sunetistului Andrei Toncu vor fi ridicate de la INML. Soferul Porsche-ului, care a spulberat joi noaptea taximetrul in care se afla tanarul regizor Cristian Nemescu, se afla in arest preventiv pentru 20 de zile, motiv pentru care avocatii acestuia au depus plangere impotriva acestei decizii.

Avocata Andreea Pirvulescu a declarat: "Am facut recurs impotriva mandatului de arestare preventiva si asteptam sa se stabileasca data. Recursul nostru nu priveste natura accidentului in sine. Cat despre accident, asteptam terminarea tuturor expertizelor, pentru a putea sti cu exactitate cum s-a petrecut totul, nu trebuie sa facem speculatii".

Masina ucigasa nu a avut 140 km/h

De asemenea, referitor la numarul de km pe ora pe care englezul l-ar fi avut la bord, avocata a mentionat: "Inca nu se stie nimic sigur. S-a spus in presa ca ar fi avut peste 140 km/h, insa nu s-a stabilit nimic pana acum. Inspectorul care ancheteaza cazul a infirmat acest zvon".

Ali Imron a fost cooperant atat cu presa, cat si cu anchetatorii, recunoscand in mare parte invinuirile aduse, precizand ca o parte din vina ii apartine si taximetristului roman care, in varianta sa, ar fi intrat in intersectie pe culoarea galbena a semaforului. Stadiul in care se afla ancheta in aceste momente, insa, il acuza pe Ali Imron ca fiind vinovat de producerea accidentului de la Podul Eroilor, in urma caruia si-au pierdut viata trei persoane.

Cristian Nemescu si Andrei Toncu, ridicati de la INML

Actorul Andi Vasilescu a declarat pentru ziarul "Averea" ca trupurile prietenilor sai, regizorul Cristian Nemescu si inginerul de sunet Andrei Toncu, vor fi ridicate de la INML in cursul zilei de astazi, iar inmormantarea va avea loc in zilele urmatoare. De asemenea, colegii taximetristului Dumitru Arustei au declarat ca trupul fostului lor coleg va fi transportat astazi catre Galati, unde urmeaza sa aiba loc inhumarea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.