Tinarul regizor Daniel Cristian Nemescu a murit dupa ce taxiul in care se afla a fost spulberat de jeep-ul condus nebuneste de un englez

Ali Imran, in virsta de 29 de ani, cetatean englez cu resedinta in Dubai, Emiratele Arabe Unite, conducea in Bucuresti, in noaptea de joi spre vineri, o masina Porsche Cayenne, proprietatea sa. Avea pasageri alti patru cetateni englezi si un roman. Jeepul condus de Ali Imran a trecut pe culoarea rosie a semaforului, a izbit in plin o Dacia Logan a firmei "Taxi 2000", care se deplasa regulamentar dinspre Academia Militara catre zona Berzei, condusa de Dumitru Arustei.

Martorii accidentului spun ca Ali mirosea a alcool si ca avea viteza mare. Condusese periculos pe Splaiul Independentei, dinspre Piata Operei catre podul Cotroceni. "Se auzea muzica. Erau morti de beti si mergeau cu 150 km/h. A intrat in plin", ne-a povestit o femeie care se afla in zona si care a dat declaratii si politistilor.

Trei morti - unul fara acte

In urma impactului, cei doi clienti ai taximetristului - regizorul Daniel Cristian Nemescu si inginerul de sunet Andrei Toncu - au murit pe loc. Arustei a decedat si el la cinci minute dupa impact. Andrei Toncu a fost identificat cu greu de politisti, intrucit acesta nu avea actele de identitate asupra sa.

Pasagerii Porsche-ului Cayenne au fost raniti si dusi la Spitalul Universitar. Ali Imran a fost internat si el, cu fracturi de coloana vertebrala si ale coastelor. Din acest motiv, politistii rutieri nu au putut sa stabileasca imediat alcoolemia acestuia, intrucit din cauza fracturilor n-a putut sufla in fiola si a trebuit sa i se recolteze probe de singe care au fost trimise la INML.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.