Omul de afaceri Dinu Patriciu s-a prezentat, ieri, la Parchetul General, pentru a i se prezenta materialul de urmarire penala.
El a sustinut ca a primit o citatie in acest sens, cu precizarea ca ancheta in dosarul Rompetrol ar fi finalizata. Dupa aproape sapte ore de discutii cu procurorii, Patriciu a declarat ca, incepand de astazi, ii va fi prezentat materialul de urmarire penala si ca va avea la dispozitie cinci zile pentru a studia 58 de volume din dosarul Rompetrol.

El a adaugat ca procurorul Adriana Cristescu i-ar fi comunicat ca, pentru finalizarea unei asemenea anchete, "are nevoie de zece ani". "Cand cineva iti spune ca mai dureaza 10 ani mi se pare cinic si hilar in acelasi timp", a declarat Dinu Patriciu. Presedintele Rompetrol a mai aratat ca in dosar nu exista probe solicitate de el in sprijinul dovedirii nevinovatiei, cum ar fi, de exemplu, unele expertize, motiv pentru care va face plangere in instanta.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.