Premierul Calin Popescu Tariceanu s-a prezentat la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, pentru a fi audiat in legatura cu accidentul rutier in care a fost implicat in luna iulie.

Seful executivului s-a infatisat, luni dimineata, in fata Parchetului General pentru a oferi procurorilor detalii legate de accidentul rutier in care a fost implicat in data de 25 iulie. Acesta a fost citat, conform procedurilor legale, pentru cercetarile desfasurate in vederea stabilirii cauzelor si a conditiilor in care s-a produs accidentul rutier.

Procurorii Parchetului Ilfov si-au declinat competenta in acest caz deoarece potrivit prevederilor legale in vigoare, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie este instanta in masura sa efectueze cercetarile in cazuri in care sunt implicati membri ai guvernului.

In data de 25 iulie, in jurul orelor 20.15 pe raza comunei Petresti Calin Popescu Tariceanu a fost implicat intr-un eveniment rutier. In timp ce se deplasa cu motocicleta marca Harley Davidson, proprietate personala, din directia DN1 spre comuna Corbeanca, intr-un viraj la dreapta, premierul a patruns pe contrasens si s-a lovit frontal cu autoturismul marca Ford Mondeo, condus regulamentar de D.S.I., care se deplasa din directia Corbeanca catre DN1.

Analizele toxicologice au aratat ca cei doi nu au consumat bauturi alcoolice. Accidentul s-a soldat doar cu avarierea celor doua vehicole implicate. In urma impactului soferul autoturismului nu a prezentat nici un fel de leziuni in timp ce seful Guvernului a suferit o entorsa la un genunchi si a fost transportat la Spitalul Clinic Elias, unde i s-au oferit primele ingrijiri medicale.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.