Tribut. Familia soferului care a provocat accidentul in care si-au gasit sfarsitul Laura Stoica si logodnicul ei pare lovita de un blestem
In timp ce facea o manevra de intoarcere a unei Dacii Papuc, varul soferului care a ucis-o pe artista si-a calcat fiica cu masina. Fetita de un an si opt luni a murit in Salvare, in drum spre spital.

Tatal fetitei, Maricel Duia din Slobozia Bradului, judetul Vrancea, mai are patru copii, toti minori. Duia va fi cercetat in stare de libertate pentru omor din culpa. O amara coincidenta face ca si Laura Stoica, care si-a pierdut viata in 9 martie, sa fi fost insarcinata in luna a treia, dupa ani de zile in care a crezut ca nu poate avea copii. Tot ea marturisea ca daca ar avea fetita si-ar dori sa poarte numele Raluca. Masina in care se aflau artista si logodnicul ei a fost spulberata de tanarul din Slobozia Bradului, unchiul micutei care a murit ieri.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.