Magistratii Judecatoriei sectorului 1 Bucuresti au respins, ca nefondata, cererea de recuzare a procurorului si judecatorului in dosarul BID, facuta de Sorin Ovidiu Vantu, hotarand ca acesta sa plateasca o amenda de 700 de lei si cheltuielile judiciare catre stat de aceeasi valoare. Decizia a fost luata la data de 10 august, moment in care s-a stabilit si urmatorul termen pentru 6 septembrie.

Judecarea dosarul privind constituirea BID, in care Vantu este acuzat de fals in declaratii si uz de fals, a fost marcata de amanari, ultima data cand s-a intamplat ceva in acest proces fiind in luna februarie, cand Sorin Ovidiu Vantu a cerut magistratilor aceleiasi instante admiterea unei expertize grafice si audierea unor martori.

Sorin Ovidiu Vantu a fost condamnat, in iunie 2005, la trei ani cu suspendare pentru fals si uz de fals. Omul de afaceri a facut apel, sustinand nu au fost administrate toate probele, acesta fiind admis de judecatorii Tribunalului Bucuresti care au retrimis cauza spre rejudecare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.