Omul de afaceri Ovidiu Tender, acuzat de mai multe infractiuni economice, a solicitat, marti, prin avocat, magistratilor Tribunalului Bucuresti, sa fie pus in libertate. Avocatul lui Ovidiu Tender a spus ca a cerut revocarea arestarii preventive a clientului sau pe motive medicale, acesta avand aproximativ 12 afectiuni medicale, printre care se numara si un rinichi atrofiat.

Magistratii au dispus efectuarea unei expertize medico-legale in cazul lui Ovidiu Tender si au fixat termen in vederea judecarii cererii de revocare a masurii arestarii a acestui pentru data de 12 septembrie, cand este asteptata expertiza de la Institutul de Medicina Legala.

Ovidiu Tender este urmarit penal alaturi de Marian Iancu pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune, instigare la abuz in serviciu, spalare de bani, precum si pentru constituirea si apartenenta la un grup de criminalitate organizata. Cei doi sunt acuzati de procurori ca au adus un prejudiciu la bugetul de stat de aproximativ 270 de milioane de lei.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.